SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

Sådan skaber du et mobilt arbejdsområde!

Er du en af de mange danskere, der skiftevis arbejder hjemmefra, på kontoret, i mødelokalet, i sofaen, ved skrivebordet og ved køkkenbordet?

Vores moderne arbejdsmuligheder følger mange udfordringer med sig, og du kan nemt komme til, at sidde krumbøjet foran din bærbar og få spændinger og smerter kroppen. Det behøves ikke at være en ergonomisk udfordring for dig, at du har skiftende arbejdsforhold.

Fordele ved fleksibelt og mobilt arbejde. 

Der kan være mange fordele ved fleksibelt og mobilt arbejde, hvis bare du ved hvordan det skal håndteres.
Nogle gange kan det sagtens være mere effektivt at arbejde hjemmefra i rolige omgivelser, mens andre dage er det langt mere givende at være på kontoret, tæt på dine kollegaer.

De dage hvor den mobile arbejdsplads er aktuel, kan der dukke mange udfordringer op ift. den ergonomi du måske er vant til på kontoret.
Du skal vide, at der er ligeså mange regler og restriktioner til arbejdsstationen hjemme som på kontoret, hvis du arbejder hjemmefra mindst én dag om ugen.

Eliminer udfordringerne ved en traditionel mobil arbejdsstation. 

Contour Design eliminerer udfordringerne ved en traditionel mobil arbejdsstation, og tilbyder lette ergonomiske løsninger.
Så bare fordi du ikke sidder ved dit hæve-/sænkebord på kontoret hver dag, kan du sagtens tage ergonomien med dig. Contour gør det muligt at arbejde ergonomisk og fornuftigt (næsten) uanset hvor du vælger at have din arbejdsstation på den enkelte dag.

Contour tilbyder nemlig både trådløse RollerMouse, trådløst og let keyboard, en foldbar laptop stand, samt et sleeve til at samle hele din bærbare arbejdsstation i.

Disse elementer gør det muligt for dig at tage din ergonomiske arbejdsstation med dig rundt uden at du forslæber dig, den er samtidig let at sætte op, så du hurtigt kan komme i gang med dit arbejde.

 

 

Undgå krumninger i nakken og ryggen. 

Arbejder du ofte på farten og bruger din bærbare computer som skærm, i stedet for en ekstern skærm, kan det være en rigtig god idé, at få din bærbare op i højden, så du ikke skal sidde og krumme nakken for at kunne arbejde. Det er ikke altid, at du vil have adgang til en ekstern skærm, der hvor du skal arbejde, så her kan en laptop stand være rigtig brugbar, for dig. Den hjælper dig med at få skærmen op i en højde, der gør det behageligt at arbejde.

Det åbner op for større mulighed for variation i din arbejdsstilling, hvilket også er med til at gøre din dag mere flydende og smertefri at komme igennem

Den rette afstand og vinkel. 

 Udover at placere din bærbare på et stativ, så den kommer op i rette højde og i rette afstand til din krop, er det også vigtigt med et eksternt tastatur, der gør det muligt at tilpasse din armstilling. Balance Keyboard er større end tastaturet på din bærbare – så du heller ikke her skal sidde krumbøjet og arbejde – samtidig med at det er let og kompakt, så det ikke er noget problem at tage med dig rundt.

Variation er vigtigt. 

 Prøv den trådløse RollerMouse Free3 Wireless, som er en let centreret mus, du nemt kan tage med rundt på din mobile arbejdsstation. RollerMouse gør det muligt for dig at arbejde varieret foran din computer, og den centrerede placering kombineret med den lette rullestang, giver dig en afslappet og naturlig arbejdsstilling.

UniMouse Wireless er en let og trådløs løsning, som du nemt kan tage med dig rundt, i stedet for en RollerMouse. UniMouse er en justerbar ergonomisk computermus, som minder mere om den traditionelle enhåndsmus. Så uanset hvad dine præferencer er, har Contour Design en ergonomisk mobil løsning til dig og dit ergonomiske arbejdsområde.

 

Prøv RollerMouse gratis i dag!

Du kan helt gratis prøve en RollerMouse i 14 dage, er det ikke lige dig returnere du den blot og ingen skade er sket, er du vild med den beholder du den bare og betaler for udstyret – så simpelt er det nemlig!

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Undgå dobbelttastning i Outlook

Undgå dobbelttastning i Outlook

FIKS IT Undgå dobbelttastning i Outlook, vedhjælp af genvejselementer. Dagligt arbejder vi alle med mails, især i Office 365 og Outlook. Der er flere måder hvorpå vi kan arbejde mere effektivt når vi arbejder med mails. Ofte har vi en tekst vi skriver flere gange i...

læs mere
Hvad er et ERP-system

Hvad er et ERP-system

FIKS IT Hvad er et ERP-system? Helt kort fortalt, så står ERP for ”Enterprise Ressource Planning” og er et software program. Nu det er slået på plads, hvad er et ERP-system så? Hvad er et ERP-system? Et ERP-system bliver til dagligt omtalt som...

læs mere
8 råd til din IT-sikkerhed

8 råd til din IT-sikkerhed

FIKS IT 8 Råd til IT-sikkerhed! - Du kan implementere allerede i dag! 8 råd til IT-sikkerhed. Se videoen i bunden af indlægget her hvor nemt det er at lave et sikkert kodeord på under 1 minut. Dine 8  råd til IT-sikkerhed kommer her: 1.  HUSK...

læs mere