SUPPORTINDHENT TILBUD

SMV:Digital

Kan din virksomhed have gavn af digital omstilling? Gennem SMV:Digitals puljer kan du søge tilskud til privat rådgivning i forbindelse med digital omstilling. Puljen er lukket lige nu og åbner igen i efteråret 2020. Fiks IT kan både hjælpe med ansøgningen og fungere som din rådgiver under selve projektet.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om smv:digital
Hjælp til digital omstilling

Fordele ved digital omstilling

Digital omstilling og automatisering af arbejdsgange kan gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig, mere effektiv og øge din indtjening. Anskaffelse af ny teknologi, bedre udnyttelse af eksisterende teknologi og optimering af forretnings- eller produktionsprocesser kan gøre en stor forskel. SMV:Digital kan yde tilskud til disse tiltag – og det skal ikke tilbagebetales.

Løser din virksomhed opgaverne på den mest hensigtsmæssige måde? Det kan være sundt for enhver virksomhed at gå sine forretningsgange efter i sømmene med jævne mellemrum. I takt med at opgaver og behov ændrer sig, er det vigtigt at øve rettidig omhu for at nye udfordringer mødes på effektiv og tidssvarende vis.

Digitalisering og automatisering kan være dele af løsningen for dig. Kontakt os for at at høre nærmere.

Hvad kan jeg bruge SMV:Digital til?

SMV:Digital kan hjælpe dig med finansiel støtte til uvildig, privat rådgivning til dit digitaliseringsprojekt. Projektet kan handle om at afklare din virksomheds potentiale for digitalisering. Det kan også handle om at implementere nyere teknologi og løsninger, du allerede har anskaffet. Projektet kan også indeholde lidt af begge dele. Det vigtigste er, at du har digitale ambitioner.

Hos Fiks IT kan vi hjælpe dig med at afdække dine behov og målrette din ansøgning, så du får størst mulig gavn af dit projekt. Får du tilsagn om støtte, har vi godkendte rådgivere, som kan tilknyttes dit projekt og hjælpe med sparring, undervisning og optimering.

Finansiel støtte til digital omstilling med SMV-Digital
Opnaa stoerre effektivitet med mindre anstrengelse

Større effektivitet, mindre anstrengelse

Digitalisering hjælpe dig på en række forskellige områder. Det handler om at lade teknologien udføre de opgaver, den kan varetage bedre, hurtigere og billigere end mennesker.

Det kunne fx være i produktionsoptimering: Kvalitetskontrol kan udføres med sensorer, der opdager og automatisk sørger for at frasortere emner, som ikke lever op til standarden. Overvågning af produktionsudstyret kan udføres med software, der advarer når der skal foretages vedligeholdelse, inden det påvirker produktionen.

Det kan også være procesoptimering i ERP- og MRP-systemer: Det kan hjælpe dig til at få et komplet overblik over din virksomhed fra økonomi til materialestyring. Systemet kan opsættes til automatisk at generere og udsende rapporter, udregne moms, beregne indkøbs- og ordrebehov og samtidig oprette indkøbsordrer.

Begge typer tiltag kan frigøre en masse tid og ressourcer. På SMV:Digitals hjemmeside kan du læse mere om de forskellige spor, ordningen omfatter.

Hvad skal jeg gøre for at få støtte?

Et godt sted at starte vil være at kontakte Fiks ITs tovholder på SMV:Digital for at fortælle om dine planer for digitalisering. Så kan du med det samme få feedback på din idé og inspiration til nye vinkler. Vi har en bred viden om de tilgængelige teknologiske muligheder og hvordan de kan implementeres for at understøtte og effektivisere processer.

Du kan også kontakte dit Erhvervshus, som kan besvare spørgsmål og hjælpe med sparring. På SMV:Digitals hjemmeside kan du læse mere om de formelle krav, du skal opfylde for at komme i betragtning til støtte.

Kontakt os for at tale om mulighederne for at faa stoette
Torben-Fjordvang

Har du spørgsmål til forløbet, eller til hvad vi kan gøre for din virksomhed?

Kontakt SMV:Digital-tovholder Torben Fjordvang på telefon +45 81 40 21 98

Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Bliv ringet op

Vil du have konkrete eksempler på hvad du kan bruge smv:digital til?

Smv:digital kan bruges til flere ting. Det kan fx være afklaring af dit næste projekt, analyser, kravspecifikationer og meget andet. Vi har lavet en serie med videoer hvor vi fortæller mere om hvordan puljen kan bruges, og kommer med nogle konkrete eksempler.

Du kan se dem alle på vores youtube kanal hvor Mikkel fortæller dig mere om det.