SUPPORTINDHENT TILBUD

Spamfilter

I dag er det nødvendigt med et spamfilter. Oplever I store mængder uønskede mails i jeres indbakke, så har vi løsningen.
Den enkelte medarbejder kan ofte bruge meget tid på at sortere spammails fra de ønskede mails. Dette nedsætter medarbejderens effektivitet og koster mange penge i spildt arbejdstid, når man regner tiden sammen for alle medarbejdere.

Spamfilter – en del af IT-sikkerheden:

Internetkriminalitet et stigende problem:

Ud over det tidsmæssige aspekt, så har vi et sikkerhedsbillede der er blevet væsentlig forværret over de seneste år. Trusler fra ransomware har i rigtig mange tilfælde ødelagt data og stillet brugerne med ubrugelige krypterede data, som kun ville kunne bruges igen, hvis man betalte gerningsmanden for en dekrypteringsnøgle. Denne type internetkriminalitet kommer vi nok desværre til at se meget mere af.

Stands spam mails før de kommer ind på netværket

Det er vigtigt, at I tager jeres forholdsregler med spamfiltrering, antivirus og sikkerhedskopiering. Vores spamfilter stopper og scanner alle mails ude på internettet, så de usikre mails aldrig kommer ind på netværket eller ind på Jeres server. Det er super smart, for så belastes I ikke pga. mange spammails, og samtidig bliver Jeres netværk beskyttet.

Spamfilterløsningen er ikke kun billig, det er samtidig også en af markedets bedste løsninger. I stedet for at kræve betaling pr. mailkonto, betaler I blot én fast pris pr. domæne som I gerne vil have filtreret for spam, malware og virus, inklusiv alle de mailkonti I ønsker.