SUPPORTINDHENT TILBUD

Surface Go

Computer og tablet i én. Surface Go minder meget om Surface Pro, og den største forskel er størrelsen. Surface Go er mindre og lettere. Den har en 10” skærm, og vejer fra kun 522 gram. Og så har den den perfekte størrelse til din taske.

Microsoft Surface - computer med touchskærm - Fiks IT

Surface Go – Den hidtil mindste surface

Den lille lækre Surface Go er perfekt til alle dagligdagens arbejdsopgaver. Den har en ydeevne som en bærbar computer, mobilitet som en tablet og en helt fantastisk touchskærm med alle kræfterne i Windows 10. Den har ydermere op til 9 timers batteri levetid.

Den kan købes i to forskellige versioner: enten med 64 GB harddisk og Intel 4415Y-processor med 4 GB RAM og Wi-Fi. Eller den kan fås med 128 GB harddisk og Intel 4415Y med 8 GB RAM og Wi-Fi.

Surface-Go-2-i-1

En bærbar computer på farten…

Tilkøber du tastatur og mus i form af Surface Go Signature Type Cover og Surface Mobile Mouse, har du en komplet bærbar computeroplevelse, uanset hvor du befinder dig! Det kompakte Surface Go Signature Type Cover virker præcis som et normalt tastatur og indeholder alt, hvad du har behov for.

… og en fuld arbdjsstation på kontoret

Få den fulde skrivebordsoplevelse, når du slutter din Surface Go til din Surface Dock. Du får muligheden for den perfekte arbejdsstation med flere skærme, ekstra mus, tastatur og hvad du ellers behøver.

Surface-Go
Surface-Go-2-i-1

Surface Go – En alsidig maskine

Surface Go er en alsidig maskine, som er det rette arbejdsredskab, hvis du arbejder på lager, med transport, på en skole eller noget helt tredje. Det er en maskine, som er god til de generelle arbejdsopgaver. Det er ikke en maskine, som kan trække store programmer som Photoshop, InDesign og lignende. Men arbejder du i Word, Excel eller en anden cloudbaseret løsning er den ideel.

Computer og tablet – 2 i 1

Surface Go er en 2-i-1 computer. Det er først og fremmest en computer og dernæst en tablet, som giver adgang til Microsoft Store, hvorfra du kan downloade et hav af apps. Du har mulighed for at slappe af efter hverdagens strabadser med et lille spil.

Surface Go er en fiks lille sag, som kan udføre alle dine arbejdsopgaver i et snuptag. Perfekt til den kørende sælger, som skal bruge underskrifter. Den tilhørende Surface Pen, som kan tilkøbes, er perfekt til at tage med på farten til at tage noter på den lille 10” skærm med Microsoft Whiteboard.

Surface-Go

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.