SUPPORTINDHENT TILBUD

Surface Go

Computer og tablet i en. Surface Go minder meget om Surface Pro, den største forskel er størrelsen. Surface Go har en 10” skærm, og vejer kun fra 522 gram, også har den, den perfekte størrelse til din taske.

Microsoft Surface - computer med touchskærm - Fiks IT

Surface Go – Den hidtil mindste surface

Den lille lækre Surface Go er perfekt til alle dagligdagens arbejdsopgaver. Den har en ydeevne som en bærbar computer, mobilitet som en tablet og en helt fantastisk touchskærm med alle kræfterne i Windows 10. Den har ydermere op til 9 timers batteri levetid.

Den kan købes i 2 forskellige versioner, enten en 64 GB, med Intel 4415Y, 4 GB RAM og Wi-Fi, eller den kan fås med 128 GB, med Intel 4415Y, 8 GB RAM og Wi-Fi.

Surface-Go-2-i-1

En bærbar computer på farten…

Tilkøber du et Surface Go Signature Type Cover og en Surface Mobile Mouse, har du den fulde bærbare computer oplevelse, uanset hvor du befinder dig! Det kompakte Surface Go Signature Type Cover virker præcist som et normalt tastatur, det indeholder alt man har behov for.

… og en fuld arbdjsstation på kontoret

Få den fulde skrivebordsoplevelse når du tilslutter din Surface Go til din Surface Dock. Du får muligheden for at få den perfekte arbejdsstation med flere skærme, ekstra mus, tastatur og meget mere.

Surface-Go
Surface-Go-2-i-1

Surface Go – En alsidig maskine

Surface Go, er en alsidig maskine, som er det rette arbejdsredskab, hvis du arbejder på lager, med transport, på en skole eller noget helt tredje. Det er en maskine som er god til de generelle arbejdsopgaver. Det er ikke en maskine som kan trække store programmer som Photoshop, InDesign og lignende. Men arbejder du i Word, Excel eller en anden cloudbaseret løsning.

Computer og tablet – 2 i 1

Surface Go er en 2 i 1 computer, det er en computer først og fremmest, og dernæst en tablet, som giver adgang til Microsoft Store, hvor der kan downloades et hav af applikationer, der er mulighed for at slappe af efter hverdagens stribasser, med et lille spil. Det er en fiks lille sag, som kan udføre alle dine arbejdsopgaver i et snup tag, den er perfekt til en kørende sælger, som skal bruge underskrifter, den tilhørende Surface Pen som kan tilkøbes, er perfekt til at tage med på farten, og tage noter på den lille 10” skærm, med Microsoft Whiteboard.

Surface-Go