SUPPORTINDHENT TILBUD

Surface Laptop 2

Den alsidige Surface Laptop findes i hele 4 forskellige farver, en flot Platin, som de øvrige Surface produkter, derudover kan du finde den lækre maskine i bordeauxfarvet, koboltblå og grafitguld. Surface Laptop kombinerer stil og hastighed, med det fantastiske Alcantara-tastatur, touchskærm og en batterilevetid til hele dagen, det er en slank og elegant laptop.

Microsoft Surface - computer med touchskærm - Fiks IT

Surface Laptop 2 – arbejd på din måde!

Gør de ting du vil! Du kan regne med at få en maskine med en ydelse som holder, og som kører på Windows 10. Arbejd med Office 365 hele dagen lang. Arbejd på dine projekter, brug den fantastiske touchskærm til at scrolle igennem sider. Efter en lang dag på kontoret, kan du slappe af med Netflix eller dit ynglings musik. Gå på opdagelse i Microsoft Store og oplev en lang række muligheder. Se introduktions videoen her.

Surface-laptop

Få en perfekt balance mellem mobilitet og ydelse!

Med en Surface Laptop behøves du ikke gå på kompromis, du får både høj ydeevne og mobilitet i en samlet laptop med touchskærm. Den har en vægt på blot 1,25 kg og en batterilevetid på op til 14,5 timer. Det giver dig en perfekt balance mellem mobilitet og ydelse.

Surface Laptop – computer med touchskærm!

Med en Surface Laptop behøves du ikke gå på kompromis, du får både høj ydeevne og mobilitet i en samlet laptop med touchskærm. Den har en vægt på blot 1,25 kg og en batterilevetid på op til 14,5 timer – det giver dig en perfekt balance mellem mobilitet og ydelse.

Surface-laptop-computer-med-touchskærm
Surface-Laptop-4-forskellige-farver

4 forskellige farver – Surface Laptop!

De 4 forskellige farver, platin, bordeauxfarvet, koboltblå og grafitguld giver dig mulighed for at vælge lige præcist den maskine som passer til dig og dine ønsker. Vælg det design som passer bedst til din personlighed, din virksomheds udtryk.

Flere forskellige specifikationer til din Surface Laptop!

Udover de 4 forskellige farver, kan du også vælge imellem 3 forskellige størrelser hukommelse: 4 GB, 8 GB eller 16 GB, vælg det som matcher dit behov.

Derudover kan du vælge imellem 2 forskellige processorer. Enten Intel Core i5 som er perfekt til fotografier, videoer, tapporter og præsentationer. Du kan også vælge Intel Core i7 som omfatter et Iris-grafikkort, det får dine foto-, video- og 3D-apps til at kører hurtigere.

Sidst men ikke mindst, kan du vælge imellem 4 forskellige lager typer, enten 128 GB, 256 GB, 512 GB og 1TB.

Surface-laptop-specifikationer