SUPPORTINDHENT TILBUD

Surface Laptop 2

Den alsidige Surface Laptop findes i hele fire forskellige farver: en flot platin som de øvrige Surface-produkter, og desuden fås den lækre maskine i bordeauxrød, koboltblå og sort. Surface Laptop kombinerer stil og hastighed med det fantastiske Alcantara-tastatur, touchskærm og en batterilevetid til hele dagen.
Det er en slank og elegant laptop.

Microsoft Surface - computer med touchskærm - Fiks IT

Surface Laptop 2 – arbejd på din måde!

Gør de ting du vil! Du kan regne med at få en maskine med en ydelse som holder, og som kører på Windows 10. Arbejd med Office 365 hele dagen lang. Arbejd på dine projekter, brug den fantastiske touchskærm til at scrolle igennem sider. Efter en lang dag på kontoret, kan du slappe af med Netflix eller dit ynglingsmusik. Gå på opdagelse i Microsoft Store og oplev en lang række muligheder. Se introduktions videoen her.

Surface-laptop

Få en perfekt balance mellem mobilitet og ydelse!

Med en Surface Laptop behøves du ikke gå på kompromis, du får både høj ydeevne og mobilitet i en samlet laptop med touchskærm. Den har en vægt på blot 1,25 kg og en batterilevetid på op til 14,5 timer. Det giver dig en perfekt balance mellem mobilitet og ydelse.

Laptop med touchskærm

En Surface Laptop er virkelig en personlig computer. Du kan selv vælge dens farve og sammensætte den ydelse og mængde af lagerplads, du har brug for. Touchskærmen på 13.5″ og det slanke design får du altid med. Det samme gælder lynhurtig SSD harddisk.

Laptop-med-touchskærm
4-forskellige-farver

Fire forskellige farver

Sort er det nye sort. Derfor fås Surface Laptop 2 nu i farverne platin, bordeauxrød, koboltblå og sort. Det giver dig mulighed for at vælge præcis den maskine, som passer dig bedst. Vælg det design som passer bedst til din personlighed eller din virksomheds udtryk.

Flere forskellige specifikationer til din Surface Laptop!

Udover de fire forskellige farver kan du også vælge mellem 8 GB og 16 GB hukommelse. Vælg det som matcher dit behov.

Derudover kan du vælge mellem to forskellige processorer: enten Intel Core i5 som er perfekt til fotografier, videoer, rapporter og præsentationer. Du kan også vælge Intel Core i7 som indeholder et Iris-grafikkort, det får dine foto-, video- og 3D-apps til at køre hurtigere.

Sidst, men ikke mindst, kan du vælge mellem fire forskellige størrelser af lagerplads: 128 GB, 256 GB, 512 GB eller 1TB.

Surface-laptop-specifikationer

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.