SUPPORTINDHENT TILBUD

Surface Pen

Surface Pen passer til alle typer af Surface serien. Gør dit arbejde nemmere, underskriv dokumenter på farten, tag hurtige noter direkte på skærmen, stop med at skrive på papir og gør en god gerning for miljøet. Den nye Surface Pen har aldrig været bedre og hurtigere! Den har præcisionsblæk i den ene ende og viskelæder i den anden, viskelæderet har også klik funktion, med mulighed for at tilkoble 3 genveje så dit arbejde bliver nemmere, åben fx Word med et enkelt klik på din pen, så slipper du får at benytte musen og skal til at finde frem til dit program.  

Microsoft Surface - computer med touchskærm - Fiks IT

Skriv direkte på skærmen – med din Surface Pen!

Windows og Office 365 giver Surface Pen flere muligheder end nogensinde før! Tegn cirkler omkring ord eller objekter for at markere dem, gennemstreg ord for at slette dem eller skriv dine noter direkte på skærmen. Se introduktions videoen her.

Surface-dock

Tag nemt og hurtigt noter

Det bliver ikke nemmere at tage noter end det er med din Surface Pen. Åben blot dit yndlingsskriveprogram, tegneprogram eller måske dit Microsoft Whiteboard. Start med at tage noter med det samme, direkte på din skærm! Dette gælder uanset hvilken Surface model du har. Tag eventuelt dine noter i OneNote, hvor du altid har et klart overblik over dine noter. Placer dem i mapper, og arbejd videre på dem senere.

Skriv med din Surface Pen på Microsoft Whiteboard

Tag noter, tegn flotte tegninger, objekter og meget mere i Microsoft Whiteboard. Samarbejd live med dine kollegaer, sidder i til et fælles møde, kan i dele jeres Whiteboard og tage noter på samme tid. Oplev at du aldrig løber tør for plads til at skrive, tegne eller noget helt tredje på. Du altid kan zoome længere ud og derved udvide dit arbejdsområde. Del dit Whiteboard med et enkelt link til dine kollegaer, så de altid kan se dine noter, og tilføje ekstra indhold. Microsoft Whiteboard kan hentes gratis i din Microsoft Store.

surface-pen

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.