SUPPORTINDHENT TILBUD

Surface Pro 6

Surface Pro 6 er en 2-i-1 computer. Det betyder at den både er en tablet og en computer. Først og fremmest er den tænkt som en computer, der kan bruges som en tablet efter behov. Den har en 12,3” touchskærm og vejer fra 768 gram. Surface Pro er en anelse større end en Surface Go, men for de fleste kan den stadig sagtens være i en taske.

Microsoft Surface - computer med touchskærm - Fiks IT

Surface pro – Den (måske) bedste 2 – i – 1 computer på markedet!

Det er den i hvert fald, hvis du spørger os! Surface Pro 6 er mere kraftfuld end de tidligere versioner, og har en batteritid på op til 13,5 timer! Det er den hidtil længste batteritid for en Surface. Den har en indbygget kikcstand – så din Surface altid kan stå op, både med og uden signature type cover tilkoblet. Den kan bruges som laptop med signature type cover tilkoblet, hvor du får et fuldt tastatur og touchpad. Den kan også bruges i studio mode og tablet mode. Se introduktionsvideoen her.

Surface-Pro-i-2-farver

Surface PRO 6 – 2 farver med et
stilfuldt udtryk

Surface Pro 6 leveres i 2 farver: den velkendte sølv og i den nye sort. Den tilhørende Surface Pen kan ligeledes købes i både sølv og sort. Det giver dig et frit valg, så du kan vælge den Surface Pro, som passer bedst til din personlighed.

Forvandl din Surface pro 6 til en fuld arbejdscomputer med 1 enkelt kabel

Den smarte Surface Dock forvandler din ultrabærbare Surface Pro til en stationær computer på et øjeblik. Du skal blot indsætte din Surface Dock, som du tilslutter batteriet. Din Surface Pro 6 vil oplade på samme måde som den gør ved at tilslutte din oplader, og desuden vil den kaste din skærm op på dine øvrige arbejdsskærme. Når du tilslutter din mus og tastatur, har du en komplet arbejdscomputer. Når din arbejdsdag er slut, fjerner du den fra din Surface Dock og tager din Surface Pro 6 under armen. Du er nu klar til at arbejde videre hjemmefra eller til at se dine yndlingsshows om aftenen.

Surface-Pro-2-i-1
Surface-Pro-computer-og-tablet-i-1

Computer med touchskærm

Din Surface Pro 6 kommer selvfølgelig med en touchskærm ligesom de øvrige computere i Surface-serien. Med sin 12,3” PixelSense skærm har den en fantastisk touch-overflade, som kan bruges innovativt og med den fantastiske Surface Pen. Tegn direkte på din skærm, underskriv dokumenter, mens du er på farten. Arbejd alle steder, uanset hvor du er – om du sidder på kontoret, på toget, i bussen, på flyet eller ude til et møde.

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.