SUPPORTINDHENT TILBUD

Surface Pro 6

Den nye Surface Pro 6, er en 2 i 1 computer. Det betyder at det både er en tablet og en computer, først og fremmest er det en computer, den er tiltænkt som at være en computer, men kan også bruges som en tablet efter behov. Skærmen er 12,3” og den vejer fra 768 gram, Surface Pro er en anelse større end en Surface Go, men for de fleste kan den stadig sagtens være i en taske.

Microsoft Surface - computer med touchskærm - Fiks IT

Surface pro – Den (måske) bedste 2 – i – 1 computer på markedet!

Det er det i hvert fald hvis du spørger os! Den nye Surface Pro 6, er mere kraftfuld end de tidligere versioner, og har en batteritid på op til 13,5 timer! Det er den hidtil længste batteritid for en Surface. Der er en indbygget kikcstand – så din Surface altid kan stå op, både med og uden signature type cover tilkoblet. Den kan bruges som laptop med signature type cover tilkoblet, hvor du får et fuldt tastatur og touchpad. Den kan også bruges i studio mode og tablet mode. Se introduktions videoen her.

Surface-Pro-i-2-farver

Surface PRO 6 – 2 farver med et
stilfuldt udtryk

Surface Pro 6, kommer i 2 farver den velkendte sølv og i en ny sort farve. Den tilhørende Surface Pen kan ligeledes købes i både sølv og sort. Det giver dig et frit valg, så du kan vælge den Surface Pro som passer bedst til din personlighed.

Forvandl din Surface pro 6 til en fuld arbejdscomputer med 1 enkelt kabel

Den smarte Surface Dock forvandler øjeblikkeligt din ultrabærbare Surface til en stationær computer, på et øjeblik. Du skal blot indsætte din Surface Dock som du tilslutter batteriet, din Surface Pro 6 vil oplade på samme måde som den gør ved at tilslutte din oplader, desuden vil den kaste din skærm op på dine øvrige arbejdsskærme, du får tilsluttet din mus og tastatur, så du har en fuld arbejdscomputer. Når din arbejdsdag er slut, tager du den blot væk fra din Surface Dock og tager din Surface Pro 6 under armen, den er nu klar til at arbejde videre hjemmefra, eller til at se dine yndlingsshows om aftenen.

Surface-Pro-2-i-1
Surface-Pro-computer-og-tablet-i-1

Computer med touchskærm

Din Surface Pro 6, kommer selvfølgelig med en touchskærm ligesom de øvrige computere i Surface serien. Med dens 12.3” PixelSense skærm, har den en fantastisk touch overflade, som kan bruges innovativt og med den fantastiske Surface Pen. Tegn direkte på din skærm, underskriv dokumenter imens du er på farten. Arbejd alle steder, uanset hvor du er – om du sidder på kontoret, på toget, i bussen, på flyet eller ude til et møde.