SUPPORTINDHENT TILBUD

Surface tilbehør

Der findes flere forskellige varianter Surface tilbehør. Alt efter hvilken model Surface du arbejder på, kan du tilvælge ekstra tilbehør som får din Surface til at blive mere mobil, samarbejdsvenlig og sidst men ikke mindst gør det dig mere fleksibel til at løse dine sager.

Microsoft Surface - computer med touchskærm - Fiks IT

Signature Type Cover til Surface Pro eller Go!

Med et snuptag kan du forvandle din Surface Go eller Pro til en fuld arbejdscomputer med tastatur og touchpad. Med Surface tilbehør i form af signature Type Coner tilfører yderligere et lille touch af luksus til din i forvejen lækre maskine. Signature Type Cover er i det ekslusive Alcantara stof – det er en perfekt blanding af stil, komfort og teknologi, der er ingen tvivl om at du vil komme til at elske tastaturet ligeså højt som vi gør.

Surface-dock

Surface Dock

Forvandl din Surface computer til en stationær computer på ingen tid, vedhjælp af Surface tilbehør i form af Surface Dock. Uanset hvilken Surface du har, passer den lille lækre Surface Dock perfekt til din computer, og forvandler din utrabærbare Surface til en stationær computer på ingen tid. Alt det kræver er at du sætter stikket i din Surface også er du kørende, med de skærme du har behov for, eksternt tastatur og mus. Når du indsætter Surface Connect-kablet i din Surface, oplader din Surface og er klar til dagens arbejdsopgaver.

Surface Dial

Surface Dial er en helt ny måde at interagere med teknologi og oprette indhold på den mest naturlige og medrivende måde. Naviger, gem, tilpas, få adgang til og nytænk fysiske værktøjer i den digitale verden – fra koncept til udarbejdelse.

Placer din Surface Dial enten direkte på din skærm, eller ved siden af og brug den til flere forskellige opgaver. Det er en helt ny måde at bruge teknologien på. Gem, tilpas, få adgang til, naviger, ændr farver og nytænk fysiske værktøjer i den digitale verden. Kreative sjæle tegner og skitsere for at organisere tanker og kommunikere med andre. Tag din Surface Pen i den ene hånd og grib din Surface Dial med den anden hånd, slip din kreativitet løs med nem adgang til genveje, kontrolelementer, tegneværktøjer og meget mere.

Brug dine programmer hurtigere og nemmere, ved et enkelt ”Tryk på og hold” -metoden får du vist dine værktøjer i en cirkelmenu. Din Surface Dial giver din adgang til alle dine værktøjer fra start til slut, med den nye innovative måde at interagere på med touch-teknologi.
Se videoen her.

Surface Headphones

Med en batteritid på op til 15 timer, har det aldrig været nemmere at lytte til musik, besvare opkald eller tjekke din kalender imens du er på farten. Cortana er din nye personlige assistent, som kan hjælpe dig med at foretage opkald, afspille din yndlingsmusik, tjekke dit skema og meget mere. De nye Surface Headphones kommer i et smukt design, med et hav af muligheder. Det er en smartere måde at lytte på, musik og opkald lyder spektakulært og har en aktiv støjafbrydelse. Tilkobl blot din telefon via bluetooth-forbindelse og gå på opdagelse med touch-kontroller. Direkte på dine Surface Headphones kan du justere både lyd og støj niveauet udefra.

Surface Pen!

Surface Pen passer til alle typer af Surface serien. Gør dit arbejde nemmere, underskriv dokumenter på farten, tag hurtige noter direkte på skærmen, stop med at skrive på papir og gør en god gerning for miljøet. Den nye Surface Pen har aldrig været bedre og hurtigere! Den har præcisionsblæk i den ene ende og viskelæder i den anden, viskelæderet har også klik funktion, med mulighed for at tilkoble 3 genveje så dit arbejde bliver nemmere, åben fx Word med et enkelt klik på din pen, så slipper du får at benytte musen og skal til at finde frem til dit program.  

Læs mere om Surface Pen her.

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.