SUPPORTINDHENT TILBUD

Trådløst netværk

Få et stabilt Wi-Fi netværk

Hos Fiks IT har vi stor erfaring med at implementere trådløse netværksløsninger for virksomheder, skoler og institutioner. Vi tager ansvar for, at alle dele af det trådløse netværk fungerer med høj ydeevne. Vi hjælper med opsætning, drift, overvågning og løbende support.

fuld udnyttelse af det mobile udstyr:

Med en Wi-Fi forbindelse fra Fiks IT slipper brugerne for at skulle arbejde via langsomme forbindelser. Et velfungerende trådløst netværk er et vigtigt aktiv i virksomheden. Men et driftssikkert netværk kræver korrekt opsætning og investering i det rette udstyr. Her er Fiks IT din sikkerhed for kompetent rådgivning og en velfungerende opsætning, så din virksomhed undgår fejlinvesteringer og et dårligt ydende trådløst netværk.
Det er vigtigt at alle data-, tale- og videoapplikationer har tilstrækkelige mængder ressourcer til rådighed. Med en komplet trådløs netværksløsning hos os får du et driftssikkert og skalerbart trådløst netværk. Hvilket gør det utrolig nemt at udvide og tilpasse efter behov.

Trådløst netværk og sikkerhed:

Trådløse netværk benytter radiobølger. Derfor er det desværre muligt at angribe og lytte med på et netværk, som ikke er godt beskyttet og sikkert krypteret. Det er vigtigt at beskytte kommunikationen på det trådløse netværk. Fiks IT sørger altid for at data og fortrolige informationer sikres efter internationale standarder, når der kommunikeres via vores trådløse løsninger.

Fiks IT står som garant for sikkerheden af data i vores kunders netværk. Vi sikrer fuld opsætning og drift af virksomhedens trådløse netværk. Vi sørger også for, at der opsættes styring og overvågning af al trafik, da det kræver hurtig indgriben, hvis der sker utilsigtede hændelser på det trådløse netværk.

For yderligere information og spørgsmål om trådløst netværk:

Ubiquiti High-Performance Wi-Fi

UniFi revolutionerer den måde vi tænker trådløst netværk på. UniFi kombinerer entreprise, ydelse, ubegrænset skalerbarhed og central administration til meget fornuftige priser.