SUPPORTINDHENT TILBUD

Trådløst netværk

Trådløst netværk – få et stabil Wi-Fi netværk:

Hos Fiks IT har vi lang erfaring med at implementere trådløse netværks løsninger for virksomheder, skoler og institutioner. Vi tager ansvaret for at alle dele af det trådløse netværk fungerer med høj ydeevne. Vi hjælper med opsætning, drift, overvågning, og løbende support.

Få fuld udnyttelse af det mobile udstyr:

Med en WiFi forbindelse fra Fiks IT slipper brugerne for at skulle arbejde via langsomme forbindelser. Et velfungerende trådløst netværk er et vigtigt aktiv i virksomheden. Men et driftssikkert netværk kræver korrekt opsætning og investering i det rette udstyr. Her er Fiks IT Jeres sikkerhed for kompetent rådgivning og en velfungerende opsætning, så virksomheden undgår fejlinvesteringer og et dårligt ydende trådløst netværk.
Det er vigtigt at alle data-, tale- og videoapplikationer har en tilstrækkelig mængde ressourcer til rådighed. Med en komplet trådløs netværksløsning hos os, får I et driftssikkert og skalerbart trådløst netværk. Hvilket gør det utrolig nemt at udvide og tilpasse efter behov.

Trådløst netværk og sikkerhed:

Trådløse netværk benytter radiobølger, og derfor er det desværre muligt at angribe og lytte med på et netværk som ikke er godt beskyttet og sikkert krypteret. Derfor er det vigtigt at beskytte kommunikationen på det trådløse netværk. Fiks IT sørger altid for at data og fortrolige informationer sikres efter internationale standarder når der kommunikeres via vores trådløse løsninger. Fiks IT står som garant for sikkerheden af data i vores kunders netværk.
Fiks IT sikrer fuld opsætning og drift af virksomhedens trådløse netværk. Vi sørger også for, at der opsættes styring og overvågning af al trafik, da det kræver hurtig indgriben, hvis der sker utilsigtede hændelser på det trådløse netværk.

For yderligere information og spørgsmål om trådløst netværk:

Ubiquiti High-Performance WiFi

Unifi revolutionere den måde vi tænker trådløst netværk på. Unifi kombinerer entreprise ydelse, ubegrænset skalerbarhed og centralt administration til meget fornuftige priser.