SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

Træk en mail tilbage i Outlook!

Her får du en guide til hvordan du trækker en mail tilbage i Outlook i Office 365. Det at trække en mail tilbage, kan man have behov for når man enten har sendt den til en forkert modtager, eller har glemt at vedhæfte en fil eller lignende. Tag med på en guidet tur, og lær hvordan DU trækker en mail tilbage i Outlook. I bunden finder du ligeledes en videoguide så du nemt kan se hvordan du skal gøre. 

Hvordan trækker jeg en mail tilbage i Outlook?

Ups… Har du også prøvet at sende en mail til en forkert modtager?
Så er der en simpel løsning udenom problemet. Outlook giver dig nemlig en ”tilbagekald mail” funktion! Det skal dog lige her tilføjes, at det KUN virker hvis modtageren i den anden ende også arbejder på en Exchange server.
Har modtageren en Gmail, Hotmail eller andet vil modtageren blot få en besked om at du har forsøgt at tilbagekalde e-mailen, men selve mailen vil altså ikke blive tilbagekaldt.

tilbage til emnet, nemlig hvordan man tilbagekalder en mail i Outlook, med Office 365.

Du har åbnet Outlook, skrevet din mail, og ups fået sendt den til en forkert modtager ⤵

Løsningen er simpel, og foregår i 10 simple steps:

1.  Gå til din sendte post.

2.  Dobbelt klik på den pågældende mail.

3.  I toppen har du valgt fanen ”Meddelelse” 

4.  I højre side finder du en menu der hedder ”Handlinger”

5.  Vælg ”Tilbagekald denne meddelelse” 

6.  Det kommer nu en pop up boks, som giver dig 2 valgmuligheder
     –  ”Slette ulæste kopier af denne meddelelse”
     –  ”Slette ulæste kopier af denne meddelelse og erstatte dem med en ny meddelelse”

7.  Her kan du blot vælge den mulighed du har behov for, vælger du mulighed ”Slette ulæste kopier af denne meddelelse” så vil du blot trække din mail tilbage, og modtageren vil aldrig vide den har været der.

8.  Vælger du derimod ” Slette ulæste kopier af denne meddelelse og erstatte dem med en ny meddelelse” åbnes mailen igen, og du kan tilføje de rettelser du vil have lavet. Du sender blot mailen igen, og modtageren får nu den opdaterede version. Den forrige version vil være blevet slettet og modtageren vil aldrig vide at du har ændret denne.

9.  Luk nu den gamle mail ned, og gå til din indbakke. 

10.  I indbakken vil du kort tid efter modtage en mail. Den vil fortælle dig om det lykkedes dig at trække din tidligere mail tilbage. 

Kom igang med Outlook Office 365 i dag!

Når dit behov for Office 365 opstår, så har vi ekspert hjælp klar til at hjælpe dig godt i gang! Vi sørger for altid at været opdateret på nyeste viden, vi er klar til at rådgive og vejlede dig når du er klar til at skifte til en fremtidssikret løsning.

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Sæt kode på et Excel ark

Sæt kode på et Excel ark

FIKS ITHvordan sætter man kode på et Excel ark? De fleste af os arbejder jævnligt i Excel, ofte er det vigtige tal vi taster ind. Hvis flere har mulighed for at rette i vores Excel ark, mister vi noget af sikkerheden i at have arket liggende på fx SharePoint. Derfor...

læs mere
NAV udgår?

NAV udgår?

FIKS IT NAV udgår?Der sker store ting på NAV fronten det kommende år. Vi ved derfor der kan opstå rigtig mange spørgsmål, for hvad betyder det egentligt? Vi har derfor allieret os med vores NAV & Dynamics 365 Business Central ekspert Lars Hedegaard, og stillet ham...

læs mere
Windows 7 udgår

Windows 7 udgår

FIKS IT Windows 7 udgår - slut med support og sikkerhed! Ja, den er god nok, hvis du har windows 7 på din computer, så står du snart overfor en skillevej. Windows 7 udgår... ... Den 14. januar 2020 ophører supporten. Det betyder at efter denne dato, vil teknisk hjælp...

læs mere