SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

Hvordan vedhæfter man en mail, til en anden mail i Outlook?

Vedhæft en mail i Outlook – det sker at man af og til har brug for at vedhæfte en mail til en anden mail i Outlook, det kan fx være når man skal videre sende et tilbud, en oplysning eller en helt anden information. 

Vedhæft en mail i Outlook
– hvordan gør man?

Man kan støde på det problem, at hvis man blot videresender mailen, bliver det ikke set. Derfor kan det være en rigtig god idé at vedhæfte mailen som en ekstern fil, så modtageren kan åbne den i et separat vindue i mail systemet.

Som altid får du en videoguide i bunden af indlægget her, men først får du en step by step guide til hvordan du gør hvis du skal vedhæfte en mail, til en anden mail i din skrivebords applikation. Vi laver selvfølgelig også en guide til hvordan du vedhæfter din mail til en anden mail via den online version af Outlook. 

Find videoguide og step by step guide herunder. ⤵

Step by step guide til Outlook skrivebords applikation:

1.  Åben Outlook. 

2.  Vælg den mail du vil besvare eller opret en ny mail.

3.  Find den mail du vil vedhæfte og træk den over i den mail du skal til at sende. 

4.  Mailen er automatisk vedhæftet og du er nu klar til at sende din mail.

Step by step guide til online versionen af Outlook:

1.  Start med at gå til Office.com

2.  Åben Outlook Online.

3. Vælg den mail du vil besvare eller opret en ny mail. Skal du besvare en meddelse skal du huske at dobbeltklikke på mailen du vil besvare for at åbne den i et nyt vindue.

4.  Minimer dit vindue med din indbakke i, således du kan se din indbakke og din nye mail på samme tid.

5.  Find den mail du vil vedhæfte og træk den ind i den mail du skal til at sende.

Kom igang med Outlook Office 365 i dag!

Når dit behov for Office 365 opstår, så har vi ekspert hjælp klar til at hjælpe dig godt i gang! Vi sørger for altid at været opdateret på nyeste viden, vi er klar til at rådgive og vejlede dig når du er klar til at skifte til en fremtidssikret løsning.

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg-Fiks-IT-på-LinkedIn-vedhæft-en-mail-i-Outlook
Følg Fiks IT på Facebook
Følg-Fiks-IT-på-Youtube-Vedhæft-en-mail-i-Outlook

Seneste blog indlæg

Office 365 bliver til Microsoft 365

Office 365 bliver til Microsoft 365

FIKS IT Office 365 bliver til Microsoft 365Den 21. april 2020 ændrede Microsoft navnene på deres Office-pakker fra Office 365 til Microsoft 365. Indholdet og priserne er der ikke lavet om på.Men hvorfor valgte man så at tage dette skridt?Office 365 bliver til...

læs mere
Afskrivning af anlæg i Business Central

Afskrivning af anlæg i Business Central

FIKS IT Afskrivning af anlæg i Business CentralDu kan spare mange timers arbejde og holde dig ajour med dine afskrivninger ved at opsætte Dynamics 365 Business Central til at foretage automatiske afskrivninger på dine anlæg.Spar tid og...

læs mere
MFA

MFA

FIKS IT MFA Sådan kommer din virksomhed helt i front på IT-sikkerhedMulti faktor autentifikation sikrer, at dine konti til bank, mail og arbejdsplads ikke kan misbruges, selv om dit brugernavn og kodeord bliver hacket. Læs med om hvorfor implementering af MFA er en...

læs mere