SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

Hvordan vedhæfter man en mail, til en anden mail i Outlook?

Vedhæft en mail i Outlook – det sker at man af og til har brug for at vedhæfte en mail til en anden mail i Outlook, det kan fx være når man skal videre sende et tilbud, en oplysning eller en helt anden information. 

Vedhæft en mail i Outlook
– hvordan gør man?

Man kan støde på det problem, at hvis man blot videresender mailen, bliver det ikke set. Derfor kan det være en rigtig god idé at vedhæfte mailen som en ekstern fil, så modtageren kan åbne den i et separat vindue i mail systemet.

Som altid får du en videoguide i bunden af indlægget her, men først får du en step by step guide til hvordan du gør hvis du skal vedhæfte en mail, til en anden mail i din skrivebords applikation. Vi laver selvfølgelig også en guide til hvordan du vedhæfter din mail til en anden mail via den online version af Outlook. 

Find videoguide og step by step guide herunder. ⤵

Step by step guide til Outlook skrivebords applikation:

1.  Åben Outlook. 

2.  Vælg den mail du vil besvare eller opret en ny mail.

3.  Find den mail du vil vedhæfte og træk den over i den mail du skal til at sende. 

4.  Mailen er automatisk vedhæftet og du er nu klar til at sende din mail.

Step by step guide til online versionen af Outlook:

1.  Start med at gå til Office.com

2.  Åben Outlook Online.

3. Vælg den mail du vil besvare eller opret en ny mail. Skal du besvare en meddelse skal du huske at dobbeltklikke på mailen du vil besvare for at åbne den i et nyt vindue.

4.  Minimer dit vindue med din indbakke i, således du kan se din indbakke og din nye mail på samme tid.

5.  Find den mail du vil vedhæfte og træk den ind i den mail du skal til at sende.

Kom igang med Outlook Office 365 i dag!

Når dit behov for Office 365 opstår, så har vi ekspert hjælp klar til at hjælpe dig godt i gang! Vi sørger for altid at været opdateret på nyeste viden, vi er klar til at rådgive og vejlede dig når du er klar til at skifte til en fremtidssikret løsning.

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg-Fiks-IT-på-LinkedIn-vedhæft-en-mail-i-Outlook
Følg Fiks IT på Facebook
Følg-Fiks-IT-på-Youtube-Vedhæft-en-mail-i-Outlook

Seneste blog indlæg

Word – flere ting i udklipsholderen

Word – flere ting i udklipsholderen

FIKS IT Kopier flere elementer, og gem dem i Word's udklipsholderDet er ganske simpelt, vi kopierer ofte en tekst for at indsætte den, omskrive den eller bruge den senere. Men kender du ikke det med at du har kopieret noget, og så noget andet og hov, så forsvandt det...

læs mere
Hvad er et ERP-system

Hvad er et ERP-system

FIKS IT Hvad er et ERP-system? Helt kort fortalt, så står ERP for ”Enterprise Ressource Planning” og er et software program. Nu det er slået på plads, hvad er et ERP-system så? Hvad er et ERP-system? Et ERP-system bliver til dagligt omtalt som...

læs mere
Få digital omstilling finansieret med SMV:Digital

Få digital omstilling finansieret med SMV:Digital

FIKS IT Få digital omstilling finansieret med SMV:DigitalHar du ambition om en digital omstilling af din virksomhed? Vil du være mere produktiv og øge din vækst? Bruger du mere tid på administration end på udvikling? Mangler du hjælp til at digitalisere forretningen...

læs mere