SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

Start en videosamtale i 
Microsoft Teams!

Fleksible mødeformer er i høj kurs. En videosamtale i Teams er den nemmeste måde at holde møde på, når man ikke kan være i samme lokale. Læs her hvordan du foretager et videoopkald i Teams-app’en.

Videosamtale i Teams

En telefonsamtale giver ikke helt samme dynamik og nærvær som det personlige møde. Med en videosamtale får du den næstbedste løsning. I Microsoft Teams foretager du nemt et videoopkald. Teams er Microsofts nye redskab, der skal styrke teamwork og kommunikation i virksomheder. Teams er en tjeneste i Office 365 og Microsoft 365 Business, og den kommer til at afløse Skype for Business.

Kom godt i gang med Teams med denne guide.

Videosamtale via Opkald

Der findes to måder at starte et videoopkald i Teams: Du kan altid klikke på ”Opkald” i den lodrette bjælke til venstre i Teams-menuen. Herved kommer du til en skærm med et udvalg af dine kontakter. Øverst på skærmen er de kontakter, du selv har føjet til Hurtigopkald. Ved hver kontakt finder du et kamerasymbol, som du trykker på at foretage et videoopkald. Proceduren er den samme ved taleopkald. Her vælger du blot telefonsymbolet.

Har du ikke selv føjet kontakter til Hurtigopkald, foreslår Teams selv kontakter, du har chattet, mailet eller haft samtaler med. Du kan organisere dine kontakter i grupper ved at klikke på knappen ”Ny gruppe” oppe i højre hjørne, give gruppen et sigende navn og derefter føje kontakter til gruppen ved at klikke på de tre prikker til højre for gruppenavnet.

I venstre side af Opkaldsskærmen ser du fire punkter: Hurtigopkald, Kontakter, Historik og Telefonsvarer. Klikker du på Kontakter, vil du se kontaktpersonerne fra listen over Hurtigopkald samt kontakter, du har tilføjet fra Outlook. Du kan tilføje nye fra din organisation ved at klikke på knappen ”Tilføj kontakt” i højre hjørne.

Under Historik kan du se din opkaldshistorik og samtalernes varighed. Under Telefonsvarer kan du aflytte eventuelle beskeder. Teams tilbyder således de samme funktioner som en mobiltelefon.

Chat med billede, lyd og skærmdeling

Du kan også foretage video- og telefonopkald direkte fra en chat-tråd. Find blot den tråd, der indeholder den eller de personer, du ønsker at tale med og tryk på et af de tre symboler i øverste højre hjørne: kamerasymbolet for at starte en videosamtale, telefonsymbolet for en telefonsamtale eller pilen for at dele din skærm, så du kan foretage en præsentation eller vise noget.

Har du arrangeret et møde i Teams, kan du også starte en videosamtale med deltagerne, så I kan se hinanden, mens I holder mødet. Teams kan samarbejde med Office 365, så har du arrangeret mødet i Outlook, bliver din kalender synkroniseret med Teams, så du stadig kan holde det som en videosamtale. Det gør Teams til et nyttigt redskab i tider, hvor det er vanskeligt at mødes ansigt til ansigt med kolleger og samarbejdspartnere.

Vil du vide mere om Teams?
Skriv til os 
eller ring på 69 88 49 39

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.

Seneste blogindlæg

Office 365 bliver til Microsoft 365

Office 365 bliver til Microsoft 365

FIKS IT Office 365 bliver til Microsoft 365Den 21. april 2020 ændrede Microsoft navnene på deres Office-pakker fra Office 365 til Microsoft 365. Indholdet og priserne er der ikke lavet om på.Men hvorfor valgte man så at tage dette skridt?Office 365 bliver til...

læs mere
Afskrivning af anlæg i Business Central

Afskrivning af anlæg i Business Central

FIKS IT Afskrivning af anlæg i Business CentralDu kan spare mange timers arbejde og holde dig ajour med dine afskrivninger ved at opsætte Dynamics 365 Business Central til at foretage automatiske afskrivninger på dine anlæg.Spar tid og...

læs mere
MFA

MFA

FIKS IT MFA Sådan kommer din virksomhed helt i front på IT-sikkerhedMulti faktor autentifikation sikrer, at dine konti til bank, mail og arbejdsplads ikke kan misbruges, selv om dit brugernavn og kodeord bliver hacket. Læs med om hvorfor implementering af MFA er en...

læs mere