SUPPORTINDHENT TILBUD

Virtuelle Servere

Som kunde hos Fiks IT kan du drage nytte af den hardware, som vi allerede har indkøbt. Du kan komme billigt i gang med en helt igennem professionel løsning, hvor din server kommer til at dele pladsen med andre kunder. Dette gøres selvfølgelig på hardware, som er dimensioneret til formålet, så der stadig vil blive tildelt masser af rå kraft til dine servere.

Virtuelle Servere giver fleksibilitet:

Med Virtuelle Servere bliver alt opgraderet og tilpasset efter behov og voksende datamængde. Samtidig kan løsningen nedskaleres, hvis behovet ændrer sig i den retning. Alt er fleksibelt og du kan samtidig forvente, at I aldrig mere løber tør for ressourcer, da vores løsning løbende udvides og opgraderes. Fra dag ét vil du spare penge, da du aldrig betaler for plads og ressourcer, som din virksomhed ikke benytter. Du slipper også for omkostninger til den fysiske plads, som normale servere ville optage i organisationen.

 

Hos Fiks IT får du selvfølgelig adgang til førsteklasses support 24/7. Få præcis den løsning, som passer til dit behov – lige nu . Vi sammensætter den løsning, der passer til netop din organisation. Vi kommer gerne og hjælper med at beregne behovet, så vi med sikkerhed får lavet den helt korrekte løsning i første hug. Vore erfarne konsulenter vil være behjælpelige fra start til slut, så alle er glade og tilfredse inden løsningen overdrages til drift.

Er der behov for at udskifte eksisterende fysiske servere, eller har du spørgsmål, så I kan være klar når behovet opstår, er vi klar til at hjælpe.