SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

Walkie Talkie funktion i Microsoft Teams 2020!

En af de helt store prioriteter hos Microsoft i første halvår af 2020 var Walkie Talkie-funktionen. Det nye værktøj i Teams er noget Microsoft kommer til at satse stort på. Funktionen kommer til at ligge tilgængelig på tablets og smartphones og vil gøre livet nemmere for ”firstline workers”. Walkie Talkie-funktionen vil være centreret i Teams-appen, så den er nem at tilgå. Det skal gøre den til en funktion, der vil blive brugt af mange.

“Kalder-kalder”

Du har altså ikke bare chat, videoopkald og samtaler i Teams. Walkie Talkie er en ”push-to-talk” oplevelse, som tilfører en klar stemmekommunikation, som foregår over skyen. Det vil gøre virksomhedsejede telefoner og tablet til walkie talkies. 

Dette betyder, at behovet for levering og administration af omkostninger til IT vil blive reduceret. Det betyder også, at ansatte i virksomheder kan benytte de enheder, som de bruger dagligt og har ved hånden – såsom mobiltelefoner og tablets – til at give information videre til deres kolleger, nemt hurtigt og sikkert.

Ingen begrænsninger på rækkevidde

Walkie Talkie-funktionen virker med de teams og brugere, du allerede har konfigureret, og denne funktion eliminerer sikkert krydssamtaler og aflytning fra uvedkommende. Da Walkie Talkie virker over WiFi og mobildata, er der ingen begrænsninger på rækkevidden, som det er tilfældet med almindelige walkie talkier. Du kan bruge din Walkie Talkie-funktion på tværs af lokationer og lande. Walkie Talkie kommer til at virke på alle operativsystemer. 

Walkie Talkie adskiller endnu en gang Teams fra konkurrenterne. Microsoft har lyttet til brugernes ønsker og har leveret igen.  Der er ikke mange konkurrenter, der kan leve op til samme standarder som Teams. Hverken Slack, WhatsApp eller Messenger tilbyder Walkie Talkie-funktionen. For et par år siden lagde Apple en lignende funktion ind i Apple Watch. Da benyttede man push-to-talk i Face Time Audio-opkald.

Øjeblikkelig forbindelse

Microsoft Teams benytter sig også af push-to-talk, hvilket skal give en tydelig og øjeblikkelig forbindelse. Funktionen kommer sammen med en række andre nye funktioner i Microsoft Teams.

Nu er det blot at læne sig tilbage og vente på, at den nye fede funktion kommer direkte til dig i din Teams app!

Har du endnu ikke Teams, og vil du høre mere om, hvordan det kan hjælpe dig til en bedre hverdag, er du altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtigende.  ⤵

Allan

Vil du vide mere om, hvad Microsoft Teams kan gøre for din virksomhed?

Kontakt os i dag, så ringer vi dig op.

Bliv ringet op

walkie-talkie-funktion-teams

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Office 365 bliver til Microsoft 365

Office 365 bliver til Microsoft 365

FIKS IT Office 365 bliver til Microsoft 365Den 21. april 2020 ændrede Microsoft navnene på deres Office-pakker fra Office 365 til Microsoft 365. Indholdet og priserne er der ikke lavet om på.Men hvorfor valgte man så at tage dette skridt?Office 365 bliver til...

læs mere
Afskrivning af anlæg i Business Central

Afskrivning af anlæg i Business Central

FIKS IT Afskrivning af anlæg i Business CentralAfskrivning af anlægsaktiver kan opsættes til at køre automatisk i Dynamics 365 Business Central. Det kan hjælpe dig med at være på forkant og spare dig mange timers arbejde.afskrivning af...

læs mere
Teknisk gæld

Teknisk gæld

FIKS IT Teknisk gæld - og hvordan du slipper af med denTeknisk gæld er noget der opbygges over tid, når IT-systemer, programmer og hardware forældes. Det kan koste på produktivitet, sikkerhed, konkurrenceevne og medarbejdertilfredshed, hvis gælden ikke håndteres.Hvad...

læs mere