SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

Windows 7 udgår – slut med support og sikkerhed!

Ja, den er god nok, hvis du har windows 7 på din computer, så står du snart overfor en skillevej.

Windows 7 udgår…

… Den 14. januar 2020 ophører supporten. Det betyder at efter denne dato, vil teknisk hjælp fra Microsoft og softwareopdateringer fra Windows Update, ikke længere være tilgængelige. Derfor er vores anbefalinger, at du på det kraftigste får skiftet til et nyt system INDEN denne dato.
Vi anbefaler Windows 10.

Vigtigt at vide

Sikkerhedsopdateringer til dit Windows 7 vil kun blive udviklet frem til starten af 2020, derefter udsætter du dig selv og din virksomhed for unødvendige sikkerhedsrisicis ved at forsætte. Bruger du fx din netbank med et styresystem der er ”end of life”, er risikoen for at du bliver udsat for misbrug, markant større. En simpel geninstallation vil forbedre sikkerheden væsentlig, da Microsoft ikke længere har fokus på Windows 7.

Men…

HVAD SKER DER HVIS JEG IGONORERE DETTE OG FOTSÆTTER SOM JEG PLEJER?
I bund og grund sker der ikke noget, hvis du ikke ved, hvad du skal kigge efter. Det er der dog dygtige IT-kriminelle der gør. Din computer vil blive mere sårbar over for sikkerhedstrusler og vira. Windows vil fortsat kunne starte og køre, men du vil ikke længere modtage softwareopdateringer, herunder også de vigtige sikkerhedsopdateringer fra Microsoft.

Så…

I bund og grund handler det om, at gøre sig selv den tjeneste, at gå op i sit IT på samme måde som man går op i andre vitale dele af sin virksomhed. Hvis der var et hul i taget, vil du jo ikke vente med at fikse huller til det begynder at regne. Det er altid en god idé, at være proaktiv og forudsigende omkring sine IT-løsninger.

Få styr på dit styresystem i dag!

Sidder du med en computer med Windows 7, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Sæt kode på et Excel ark

Sæt kode på et Excel ark

FIKS ITHvordan sætter man kode på et Excel ark? De fleste af os arbejder jævnligt i Excel, ofte er det vigtige tal vi taster ind. Hvis flere har mulighed for at rette i vores Excel ark, mister vi noget af sikkerheden i at have arket liggende på fx SharePoint. Derfor...

læs mere
NAV udgår?

NAV udgår?

FIKS IT NAV udgår?Der sker store ting på NAV fronten det kommende år. Vi ved derfor der kan opstå rigtig mange spørgsmål, for hvad betyder det egentligt? Vi har derfor allieret os med vores NAV & Dynamics 365 Business Central ekspert Lars Hedegaard, og stillet ham...

læs mere
Skab et mobilt arbejdsområde

Skab et mobilt arbejdsområde

FIKS IT Sådan skaber du et mobilt arbejdsområde! Er du en af de mange danskere, der skiftevis arbejder hjemmefra, på kontoret, i mødelokalet, i sofaen, ved skrivebordet og ved køkkenbordet? Vores moderne arbejdsmuligheder følger mange udfordringer med sig, og du kan...

læs mere