SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

Windows 7 udgår – slut med support og sikkerhed!

Ja, den er god nok, hvis du har windows 7 på din computer, så står du snart overfor en skillevej.

Windows 7 udgår…

… Den 14. januar 2020 ophører supporten. Det betyder at efter denne dato, vil teknisk hjælp fra Microsoft og softwareopdateringer fra Windows Update, ikke længere være tilgængelige. Derfor er vores anbefalinger, at du på det kraftigste får skiftet til et nyt system INDEN denne dato.
Vi anbefaler Windows 10.

Vigtigt at vide

Sikkerhedsopdateringer til dit Windows 7 vil kun blive udviklet frem til starten af 2020, derefter udsætter du dig selv og din virksomhed for unødvendige sikkerhedsrisicis ved at forsætte. Bruger du fx din netbank med et styresystem der er ”end of life”, er risikoen for at du bliver udsat for misbrug, markant større. En simpel geninstallation vil forbedre sikkerheden væsentlig, da Microsoft ikke længere har fokus på Windows 7.

Men…

HVAD SKER DER HVIS JEG IGONORERE DETTE OG FOTSÆTTER SOM JEG PLEJER?
I bund og grund sker der ikke noget, hvis du ikke ved, hvad du skal kigge efter. Det er der dog dygtige IT-kriminelle der gør. Din computer vil blive mere sårbar over for sikkerhedstrusler og vira. Windows vil fortsat kunne starte og køre, men du vil ikke længere modtage softwareopdateringer, herunder også de vigtige sikkerhedsopdateringer fra Microsoft.

Så…

I bund og grund handler det om, at gøre sig selv den tjeneste, at gå op i sit IT på samme måde som man går op i andre vitale dele af sin virksomhed. Hvis der var et hul i taget, vil du jo ikke vente med at fikse huller til det begynder at regne. Det er altid en god idé, at være proaktiv og forudsigende omkring sine IT-løsninger.

Få styr på dit styresystem i dag!

Sidder du med en computer med Windows 7, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Word – flere ting i udklipsholderen

Word – flere ting i udklipsholderen

FIKS IT Kopier flere elementer, og gem dem i Word's udklipsholderDet er ganske simpelt, vi kopierer ofte en tekst for at indsætte den, omskrive den eller bruge den senere. Men kender du ikke det med at du har kopieret noget, og så noget andet og hov, så forsvandt det...

læs mere
Hvad er et ERP-system

Hvad er et ERP-system

FIKS IT Hvad er et ERP-system? Helt kort fortalt, så står ERP for ”Enterprise Ressource Planning” og er et software program. Nu det er slået på plads, hvad er et ERP-system så? Hvad er et ERP-system? Et ERP-system bliver til dagligt omtalt som...

læs mere
8 råd til din IT-sikkerhed

8 råd til din IT-sikkerhed

FIKS IT 8 Råd til IT-sikkerhed! - Du kan implementere allerede i dag! 8 råd til IT-sikkerhed. Se videoen i bunden af indlægget her hvor nemt det er at lave et sikkert kodeord på under 1 minut. Dine 8  råd til IT-sikkerhed kommer her: 1.  HUSK...

læs mere