SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

Windows 7 udgår – slut med support og sikkerhed!

Ja, den er god nok. Har du Windows 7 på din computer, står du snart overfor en skillevej.

Windows 7 udgår…

… Den 14. januar 2020 ophører supporten. Det betyder, at efter denne dato vil teknisk hjælp fra Microsoft og softwareopdateringer fra Windows Update, ikke længere være tilgængelige. Derfor er vores anbefalinger, at du på det kraftigste får skiftet til et nyt system INDEN denne dato.
Vi anbefaler Windows 10.

Vigtigt at vide

Sikkerhedsopdateringer til dit Windows 7 vil kun blive udviklet frem til starten af 2020, derefter udsætter du dig selv og din virksomhed for unødvendige sikkerhedsrisici ved at forsætte. Bruger du fx din netbank med et styresystem der er ”end of life”, er risikoen for at du bliver udsat for misbrug, markant større. En simpel geninstallation vil forbedre sikkerheden væsentligt, da Microsoft ikke længere har fokus på Windows 7.

Men…

HVAD SKER DER, HVIS JEG IGNORERER DETTE OG FORTSÆTTER SOM JEG PLEJER?
I bund og grund sker der ikke noget, hvis du ikke ved, hvad du skal kigge efter. Det er der dog dygtige IT-kriminelle der gør. Din computer vil blive mere sårbar over for sikkerhedstrusler og vira. Windows vil fortsat kunne starte og køre, men du vil ikke længere modtage softwareopdateringer, herunder også de vigtige sikkerhedsopdateringer fra Microsoft.

Så…

I bund og grund handler det om at gøre sig selv den tjeneste at gå op i sit IT på samme måde som man går op i andre vitale dele af sin virksomhed. Hvis der var et hul i taget, vil du jo ikke vente med at fikse huller til det begynder at regne. Det er altid en god idé at være proaktiv og forudseende omkring sine IT-løsninger.

Kontakt os i dag, så ringer vi dig op

Vil du vide mere om, hvad Microsoft Teams kan gøre for din virksomhed?

Kontakt os i dag, så ringer vi dig op.

Bliv ringet op

Få styr på dit styresystem i dag!

Sidder du med en computer med Windows 7, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Office 365 bliver til Microsoft 365

Office 365 bliver til Microsoft 365

FIKS IT Office 365 bliver til Microsoft 365Den 21. april 2020 ændrede Microsoft navnene på deres Office-pakker fra Office 365 til Microsoft 365. Indholdet og priserne er der ikke lavet om på.Men hvorfor valgte man så at tage dette skridt?Office 365 bliver til...

læs mere
Afskrivning af anlæg i Business Central

Afskrivning af anlæg i Business Central

FIKS IT Afskrivning af anlæg i Business CentralDu kan spare mange timers arbejde og holde dig ajour med dine afskrivninger ved at opsætte Dynamics 365 Business Central til at foretage automatiske afskrivninger på dine anlæg.Spar tid og...

læs mere
MFA

MFA

FIKS IT MFA Sådan kommer din virksomhed helt i front på IT-sikkerhedMulti faktor autentifikation sikrer, at dine konti til bank, mail og arbejdsplads ikke kan misbruges, selv om dit brugernavn og kodeord bliver hacket. Læs med om hvorfor implementering af MFA er en...

læs mere