SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

Windows 7 udgår – slut med support og sikkerhed!

Ja, den er god nok. Har du Windows 7 på din computer, står du snart overfor en skillevej.

Windows 7 udgår…

… Den 14. januar 2020 ophører supporten. Det betyder, at efter denne dato vil teknisk hjælp fra Microsoft og softwareopdateringer fra Windows Update, ikke længere være tilgængelige. Derfor er vores anbefalinger, at du på det kraftigste får skiftet til et nyt system INDEN denne dato.
Vi anbefaler Windows 10.

Vigtigt at vide

Sikkerhedsopdateringer til dit Windows 7 vil kun blive udviklet frem til starten af 2020, derefter udsætter du dig selv og din virksomhed for unødvendige sikkerhedsrisici ved at forsætte. Bruger du fx din netbank med et styresystem der er ”end of life”, er risikoen for at du bliver udsat for misbrug, markant større. En simpel geninstallation vil forbedre sikkerheden væsentligt, da Microsoft ikke længere har fokus på Windows 7.

Men…

HVAD SKER DER, HVIS JEG IGNORERER DETTE OG FORTSÆTTER SOM JEG PLEJER?
I bund og grund sker der ikke noget, hvis du ikke ved, hvad du skal kigge efter. Det er der dog dygtige IT-kriminelle der gør. Din computer vil blive mere sårbar over for sikkerhedstrusler og vira. Windows vil fortsat kunne starte og køre, men du vil ikke længere modtage softwareopdateringer, herunder også de vigtige sikkerhedsopdateringer fra Microsoft.

Så…

I bund og grund handler det om at gøre sig selv den tjeneste at gå op i sit IT på samme måde som man går op i andre vitale dele af sin virksomhed. Hvis der var et hul i taget, vil du jo ikke vente med at fikse huller til det begynder at regne. Det er altid en god idé at være proaktiv og forudseende omkring sine IT-løsninger.

Få styr på dit styresystem i dag!

Sidder du med en computer med Windows 7, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Word – flere ting i udklipsholderen

Word – flere ting i udklipsholderen

FIKS IT Kopier flere elementer, og gem dem i Word's udklipsholderDet er ganske simpelt, vi kopierer ofte en tekst for at indsætte den, omskrive den eller bruge den senere. Men kender du ikke det med at du har kopieret noget, og så noget andet og hov, så forsvandt det...

læs mere
Hvad er et ERP-system

Hvad er et ERP-system

FIKS IT Hvad er et ERP-system? Helt kort fortalt, så står ERP for ”Enterprise Ressource Planning” og er et software program. Nu det er slået på plads, hvad er et ERP-system så? Hvad er et ERP-system? Et ERP-system bliver til dagligt omtalt som...

læs mere
10 gode grunde til at vælge Microsoft 365 Business

10 gode grunde til at vælge Microsoft 365 Business

FIKS IT 10 gode grunde til at vælge Microsoft 365 BusinessMicrosoft 365 Business er et cloudbaseret abonnement, som udstyrer dig med alle de redskaber, du har brug for til at drive og udvikle din forretning. Læs med og bliv klogere på, hvad du får og hvorfor Microsoft...

læs mere