SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

Kopier flere elementer, og gem dem i Word’s udklipsholder

Det er ganske simpelt, vi kopierer ofte en tekst for at indsætte den, omskrive den eller bruge den senere. Men kender du ikke det med at du har kopieret noget, og så noget andet og hov, så forsvandt det første du havde kopieret?
Det problem kan Word løse for dig, ganske simpelt, se herunder hvordan.

Hvordan gemmer jeg flere ting i udklipsholderen?

Det kan gøres ved ganske få klik, og det er godt for dig, for det betyder at du sparer tid, og aldrig mister et element du har kopieret. Se herunder i step by step guiden hvordan du nemt får åbnet din udklipsholder, eller scroll til bunden og se i videoen hvor nemt det er. 

Her er din step by step guide til at kopiere ting til udklipsholderen 

1.  Start med at åbne Word.

2.  I venstre hjørnefinder du “udklipsholderen” ved siden af ordet er der en lille pil, denne trykker du på, også vil udklipsholderen åbne sig.

3.  Vælg den tekst du vil kopiere, du kan bruge genvejen “CTRL+C” for at kopiere en tekst.

4.  Når din tekst er kopieret vil du opdage at den “gemmer” sig i din udklipsholder som er åben i venstre side.

Hvis du vil kopiere en tekst fra nettet, vil denne også gemme sig i din udklipsholder, på den måde er du altid sikker på at have dine sidst kopierede tekster lige ved hånden. 

Læs også hvordan Word kan oversætte en tekst for dig.

Brug for en konsulent?
Vi er Microsoft Partner

Vi er Microsoft Partner, og har derfor den nødvendige viden som skal til, for at hjælpe dig med alle problemer du kunne støde på når det handler om Office 365.

Både dybe tekniske problemer, men vi kommer også gerne ud og underviser dig i hvordan du og dine kollegaer kan bruge programmerne mere effektivt.

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Undgå dobbelttastning i Outlook

Undgå dobbelttastning i Outlook

FIKS IT Undgå dobbelttastning i Outlook, vedhjælp af genvejselementer. Dagligt arbejder vi alle med mails, især i Office 365 og Outlook. Der er flere måder hvorpå vi kan arbejde mere effektivt når vi arbejder med mails. Ofte har vi en tekst vi skriver flere gange i...

læs mere
Hvad er et ERP-system

Hvad er et ERP-system

FIKS IT Hvad er et ERP-system? Helt kort fortalt, så står ERP for ”Enterprise Ressource Planning” og er et software program. Nu det er slået på plads, hvad er et ERP-system så? Hvad er et ERP-system? Et ERP-system bliver til dagligt omtalt som...

læs mere
10 gode grunde til at vælge Microsoft 365 Business

10 gode grunde til at vælge Microsoft 365 Business

FIKS IT 10 gode grunde til at vælge Microsoft 365 BusinessMicrosoft 365 Business er et cloudbaseret abonnement, som udstyrer dig med alle de redskaber, du har brug for til at drive og udvikle din forretning. Læs med og bliv klogere på, hvad du får og hvorfor Microsoft...

læs mere