SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

Kopier flere elementer, og gem dem i Word’s udklipsholder

Det er ganske simpelt, vi kopierer ofte en tekst for at indsætte den, omskrive den eller bruge den senere. Men kender du ikke det med at du har kopieret noget, og så noget andet og hov, så forsvandt det første du havde kopieret?
Det problem kan Word løse for dig, ganske simpelt, se herunder hvordan.

Hvordan gemmer jeg flere ting i udklipsholderen?

Det kan gøres ved ganske få klik, og det er godt for dig, for det betyder at du sparer tid, og aldrig mister et element du har kopieret. Se herunder i step by step guiden hvordan du nemt får åbnet din udklipsholder, eller scroll til bunden og se i videoen hvor nemt det er. 

Her er din step by step guide til at kopiere ting til udklipsholderen 

1.  Start med at åbne Word.

2.  I venstre hjørnefinder du “udklipsholderen” ved siden af ordet er der en lille pil, denne trykker du på, også vil udklipsholderen åbne sig.

3.  Vælg den tekst du vil kopiere, du kan bruge genvejen “CTRL+C” for at kopiere en tekst.

4.  Når din tekst er kopieret vil du opdage at den “gemmer” sig i din udklipsholder som er åben i venstre side.

Hvis du vil kopiere en tekst fra nettet, vil denne også gemme sig i din udklipsholder, på den måde er du altid sikker på at have dine sidst kopierede tekster lige ved hånden. 

Læs også hvordan Word kan oversætte en tekst for dig.

Brug for en konsulent?
Vi er Microsoft Partner

Vi er Microsoft Partner, og har derfor den nødvendige viden som skal til, for at hjælpe dig med alle problemer du kunne støde på når det handler om Office 365.

Både dybe tekniske problemer, men vi kommer også gerne ud og underviser dig i hvordan du og dine kollegaer kan bruge programmerne mere effektivt.

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Office 365 bliver til Microsoft 365

Office 365 bliver til Microsoft 365

FIKS IT Office 365 bliver til Microsoft 365Den 21. april 2020 ændrede Microsoft navnene på deres Office-pakker fra Office 365 til Microsoft 365. Indholdet og priserne er der ikke lavet om på.Men hvorfor valgte man så at tage dette skridt?Office 365 bliver til...

læs mere
Afskrivning af anlæg i Business Central

Afskrivning af anlæg i Business Central

FIKS IT Afskrivning af anlæg i Business CentralAfskrivning af anlægsaktiver kan opsættes til at køre automatisk i Dynamics 365 Business Central. Det kan hjælpe dig med at være på forkant og spare dig mange timers arbejde.afskrivning af...

læs mere
Teknisk gæld

Teknisk gæld

FIKS IT Teknisk gæld - og hvordan du slipper af med denTeknisk gæld er noget der opbygges over tid, når IT-systemer, programmer og hardware forældes. Det kan koste på produktivitet, sikkerhed, konkurrenceevne og medarbejdertilfredshed, hvis gælden ikke håndteres.Hvad...

læs mere